Out at S.E.A. európai turné


2014.01.30.

A nagysikerű decemberi bemutató után februárban új helyszínen kerül közönség elé az Out at S.E.A. kamaraopera, a Budapest Music Center és az Eötvös Péter Kortárs Zenei Alapítvány közös projektje. A milánói előadásra 2014. február 26-án 21.00 órai kezdettel kerül sor. Kivételes lehetőség az érdeklődők számára, hogy a Divertimento Ensemble az előadást ’Live streaming’ közvetítéssel elérhetővé teszi a bemutató napján.

A live streaming link elérhető a Divertimento Ensemble www.divertimentoensemble.it honlapján vagy keressék hirdetésünket az Eötvös Alapítvány Facebook oldalán.
A milánói bemutatót követően a produkció legközelebb Párizsban a ManiFeste-2014 programjában lesz látható.

Az Out at S.E.A. kamaraopera projekt 2013. áprilisában indult egy zeneszerző workshoppal, ahová 51 zeneszerző jelentkezett 22 országból. Az alkotói folyamatra kiválasztott 6 zeneszerző 6 hónapon keresztül dolgozott egyénileg, majd a művészekkel közösen a kamaraopera 2013. December 19-i színpadra állításán. A darab a kiemelkedően sikeres világpremiert követően turnéra indul több európai városba, ezek közül az első helyszín Milánó.
További részletek a workshoppal és a produkcióval kapcsolatban a honlapunkon az alábbi linken érhetők el:
Out at S.E.A. 2 kamaraopera - 6 zeneszerző - Ősbemutató

Partnerek:

Támogatók: